Onze Diensten

wat wij doen.

- Wat kunnen we voor u doen?

Onze Diensten

wat wij doen.

I. Webdesign als basis

Een unieke, betaalbare & professionele website, dat is de core-business van 5DW. Bovendien is de website ( zoals onze naam het al doet vermoeden ) binnen 5 dagen online voor het grote publiek. Ons team van ontwerpers staat klaar om direct voor u aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust om alle mogelijkheden te bespreken.

II. Logo's & huisstijlen

Nog geen logo of huisstijl, of is het tijd voor vernieuwing? Met veel enthousiasme en passie nemen we het (her)ontwerp van uw logo & huisstijl voor onze rekening. We denken mee, brainstormen & analyseren voor we overgaan tot ontwerpen. We zorgen ervoor dat uw nieuwe logo & huisstijl nauw aansluit bij uw activiteit of business.

III. Hosting & domeinnamen

Voor hosting van uw website, en voor de registratie van domeinnamen kan u bij ons terecht. Ook het opzetten en beheren van mailboxen valt onder deze rubriek.

IV. Social media content

We maken graag uw social media kanalen aan. We bedenken uw campagnes & posts, zorgen voor een uitvoering en bewaken de reacties van uw volgers & fans. Van strategie tot een uitgewerkt social media kanaal, op ons kan u rekenen. 

V. Leadgeneratie

Door middel van online marketing campagnes op social media en daarbuiten, zetten we prospecten om in leads. Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk van de prospecten door de campagne worden getriggerd en hun contactgegevens nalaten, op een door ons gecreëerde lead pagina. Zo krijgt u onmiddellijk de gegevens binnen en kan u er direct mee aan de slag.

VI. Analyse van bezoekers

Niet enkel de goede vindbaarheid van uw website via zoekmachine positionering, maar ook het meten en analyseren van deze bezoekers is uiterst belangrijk. Aan de hand van diverse tools meten we het gedrag van bezoekers op uw website. Met de resultaten van dergelijke analyse kunnen we de commerciële prestaties van uw website aansturen & verbeteren. 

VII. Search Engine Optimization

Search Engine Optimization ( SEO ) oftewel optimalisatie van de vindbaarheid van uw website via diverse zoekmachines is van cruciaal belang bij uw online aanwezigheid. Ook u wil bovenaan staan in Google, niet ? Door optimalisatie van diverse factoren steven we naar een optimale vindbaarheid van uw bedrijf of organisatie in zoekmachines.

VIII. Digital Advertising & SEA

Online digitaal adverteren kan heel doeltreffend zijn. Veel zelfstandigen en bedrijven worden echter afgeschrikt door de technische kant hiervan, alsook de vaak oplopende kosten. Wij beheren graag uw digitale advertenties op oa. Google & Facebook, en stippelen samen met u een budget en strategie uit.

IX. Publireportages

Beschikt u niet over professionele foto’s van uw zaak, dan is een publireportage de geschikte oplossing. Eén van onze ontwerpers komt bij u op de zaak foto’s nemen die uw activiteit perfect weerspiegelen.